Радостин Василев: Денков да подаде оставка пред Народното събрание


Радостин Василев: Денков да подаде оставка пред Народното събрание

Радостин Василев обяви от парламентарната трибуна, че е време Николай Денков да подаде оставка пред НС още днес, за да не се налага да дава обяснения за постигнатото до този момент. Изявлението му беше направено по време на заседанието, с което беше открита есенната сесия на правителството.

От своя страна Василев отправи остри критики към управлението на кабинета в няколко сфери, като в това число влиза икономическата, външната и вътрешната. По думите на независимия депутат са се случили убийства, които са били характерни за минали периоди и добави проблема с мигрантите у нас. Василев разкритикува и начина, по който правителството се справя с честите пътни произшествия и уличните саморазправи.

Депутатът изтъкна като провал в икономиката увеличените цени на горивата и хранителните продукти. Радостин Василев сподели, че залата, в която се намират депутатите, символизира корупцията на партия ГЕРБ. За финал той добави, че е бил наясно, че бащата на Кирил Петков е бил близък с убития Алексей Петров и това никога не е било тайна.

, , , ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари