18 май 2022

Йоана Попова

Румен Христов: Не обещаваме неизпълнимото, така е честно!


Румен Христов: Не обещаваме неизпълнимото, така е честно!

Кампанията на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ върви много добре. Всички социологически изследвания показват,че влизаме в парламента. Колкото по-силна кампания направим, толкова по-висок резултат ще имаме, заяви водачът на листата на “Реформаторски блок-Глас народен” в Русе, Румен Христов.

Това зависи преди всичко от нашите послания към избирателите, а те са прями и без лъжи. Ние не си позволяваме, като другите политически формации, да обещаваме неизпълними неща и смятаме, че така е честно, заяви Христов.

Използвам случая да приканя всички избиратели, гласували на предишните избори за Реформаторския блок да дадат гласа си отново за нас, за да има представители на автентичната десница в Парламента.  Представители, които да гарантират ясно и без колебания пътя на България в ЕС и НАТО и които да попречат на БСП и ДПС да се домогнат отново до властта.

Само наличието на представители на автентичната десница би попречило на съставянето на така прокламираната широка коалиция БСП- ГЕРБ.

И още нещо – трябва да е ясно, че всеки, който гласува за тези, които напуснаха Реформаторския блок и които няма да минат бариерата от 4 %, де факто дава гласа си за ГЕРБ, БСП, ДПС , категоричен беше Румен Христов.

Източник : “24 часа”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *