Туристи във Варна сигнализираха за умрели плъхове на плажа


Туристи във Варна сигнализираха за умрели плъхове на плажа

Недоволни туристи във Варна сигнализираха за изключително неприятен случай на плажа. Преди няколко дни на Южния плаж в града изплуваха мокри кърпички и мъртви плъхове, които се носили по повърхността. Жената, която е алармирала за случая, споделя в ефира на Нова телевизия, че нейният син е забелязал мъртъв плъх, като първоначално тя не е повярвала на думите му. След като се приближава до водата обаче, жената установява, че във водата наистина има умрял плъх.

Не след дълго по ивицата на плажа са се появили още няколко тела на мъртвите животни. Жената е била изключително учудена от необичайната гледка, тъй като плажът в този момент е бил препълнен. Пристигащите чайки са нападали мъртвите плъхове.

Припомняме, че миналата седмица туристите сигнализираха, че на плажа са изплували мокри кърпички. Още тогава се състоя проверка от РИОСВ и Басейновата дирекция. Експертите констатираха замърсяване на колектор. Концесионерът на плажа в този район изрази възмущение, защото не се предприемат нужните действия. На фона на тези събития хората отказват да посещават плажа.

,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *