Полицията установи заподозрян за убийството на 24-годишния Димитър


Полицията установи заподозрян за убийството на 24-годишния Димитър

Органите на реда установиха заподозряно лице за убийството на Димитър Малинов от Цалапица. По време на обстойното разследване той е бил привлечен от пловдивската прокуратура в качеството на обвиняем. Касае се за мъж на 30-годишна възраст, чиито инцииали са Р.И.Б. За ареста му е съставена европейска заповед.

Убийството е извършено с жестокост и за такъв тип престъпление законът предвижда наказание до двадесет години затвор за виновника, доживотен такъв или окончателна присъда затвор, без право на замяна. Информацията стана ясна по време на брифинг на властите за убийството на мъжа.

Униформените са установили и разпитали тринадесет души. Състояли са се огледи, назначена е експертиза от съда, като междувременно полицаите са претърсили няколко адреса, за да открият допълнително доказателства по този случай. По актуална информация стана ясно, че убиецът и жертвата са се познавали, като мотивът за деянието не е изяснен към момента.

Припомняме, че на 22.07.23 г. е подаден сигнал в полицията от бащата на Димитър, че от 20.07.23 г. той е в неизвестност. На 23.07 властите обявиха младия мъж за общодържавно издирване.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари