Задържаха мъж от Долни Богров, отправял заплахи към жена си


Задържаха мъж от Долни Богров, отправял заплахи към жена си

Полицията задържа мъж, който отправял смъртни заплахи няколко пъти към жената, с която съжителства на семейни начала. По време на един от тези случаи, агресорът е прибегнал до заплахи с кухненски нож. Деянието е извършено на 20.05.23 г. наобяд в къща, която се намира в с. Долни Богров, информират от полицията.

Задържаният мъж се е заканвал на потърпевшата жена, казвайки ѝ, че ще я убие, ако не се махне веднага, като непосредствено след това е взел ножа, за да продължи със заплахите. Два месеца по-късно той отново повторил деянието си и е продължил със заплахите по нейн адрес.

По този случай е в ход досъдебно производство. С помощта на постановление на прокурор, ангажиран по случая, извършителят е арестуван за 72 часа. Малко по-късно съдиите от районния съд в София са наложили на агресора мярката “задържане под стража”, която към момента може да бъде обжалвана.

Това е поредният случай на домашно насилие, който става обект на внимание пред обществото. Припомняме, че вчера се състояха мирни протести в редица градове в страната в подкрепа на нарязаното момиче от Стара Загора с макетен нож от Георги Николаев.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари