Жена е обвинена в упражняване на насилие към осемгодишното си дете


Жена е обвинена в упражняване на насилие към осемгодишното си дете

Жена получи обвинения в упражняване на насилие към 8-годишното си дете. Твърди се, че тя го е изхвърлила от лекия автомобил, вследствие на което детето е с лека телесна повреда. От своя страна обвиняемото лице Ваня Янакиева заяви пред репортери, че никога не е малтретирала детето си и подаденият сигнал е от нейния бивш съпруг, който умишлено цели да вземе попечителството над децата им.

Ваня споделя, че на 29.07.23 г. тя, нейна близка приятелка и двете деца са се запътили към Лозенез, за да посетят площадка за игра. По пътя по-голямото дете е ритнало в областта на корема по-малкото, след което жената е спряла колата, изкарала е детето от вътрешната страна на пътния банкет, за да го помоли да се успокои и да го попита защо удря по-малкия си брат. Майката е категорична, че не е посягала на детето в никакъв случай. Тя допълва, че пред техния автомобил е спряло друго превозно средство, в което е бил племенникът на нейния бивш мъж, който е започнал спор с нея.

От думите на Ваня става ясно, че именно племенникът е подал сигнала в полицията, за да може бащата да вземе децата. Припомняме, че съдът в Царево остави в ареста жената, но не след дълго тази мярка беше обжалвана. Съдът в Бургас освободи обвиняемата, тъй като според властите твърденията за извършеното насилие са преувеличени.

Към момента Ваня е завела дела срещу Деян Георгиев, бившия ѝсъпруг, при който в момента са настанени децата. Тя е уведомила всички институции, включително и социалните служби.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари