15 юни 2022

Ваня Попова

Иновация за Дачия


Иновация за Дачия

Преди една година  Dacia показа новата си емблема и бранд идентичност, която ще се появи на всички автомобили, рекламни кампании и представителства на компанията, а по-рано днес от румънската компания показаха и как ще изглеждат автомобилите с новото лого. От утре (16 юни) официално всички автомобили ще получават новата емблема, без значение от това от кой модел са те. Промяната засяга Jogger, Duster, Sandero и Spring.

От Dacia не определят промяната във визията като излишност, но новата емблема със сигурност носи малки разлики във външния вид на моделите. Логото е поставено на предната решетка и капачките на джантите, докато в задната част моделите получават стилистично оформен надпис DACIA. В интериора също е заложено на този надпис, който заменя емблемата на волана.

Първите доставки на обновените модели се очаква да пристигнат в представителствата към края на тази година. Освен променените емблеми, Dacia добавя сивият Dusty Grey цвят към гамата на всички модели, а Sandero Stepway и Duster получават тъмно сив цвят за капачките на огледалата, гредите върху покрива и добавките на броните и праговете.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари