2 ное. 2022

Aleks

Фронтменът на Металика се маскира като Еди Мънсън от Stranger Things за Хелоуин


Фронтменът на Металика се маскира като Еди Мънсън от Stranger Things за Хелоуин

Джеймс Хетфийлд избра да влезе в ролята на Еди Мънсън от “Stranger Things” за Хелоуин. Вокалистът на една от най-успешните метъл банди не е криел симпатията си към персонажа от сериала на Netflix, който актьорът Джоузеф Куин изигра.

За да влезе в образ, Джеймс е сложил перука, дънково яке, тениска, кожени ръкави и бели маратонки. А самият персонаж от сериала е вдъхновен от ранните години на Металика, от самия Джеймс Хетфийлд на млади години и от другите лидери в хеви метъла – Iron Maiden.

С други думи – Джеймс до известна степен се е преобразил в самия себе си, като просто се е върнал 3-4 десетилетия назад. Снимката беше публикувана в Instagram със съобщението: “Еди Мънсън ви пожелава щастлив Хелоуин”. Публикацията може да видите, като кликнете тук.

Персонажът на Джоузеф Куин от “Stranger Things” стана много популярен след сцената, в която изсвири “Master of Puppets” – който е гледал сериала, знае, че това беше ключов момент. Той превърна Еди Мънсън в герой, който феновете по цял свят много обичат. Малко след това хитовото парче отново беше в световните класации.

През юли месец Металика се срещнаха с Джоузеф Куин на репетицията преди участието им във фестивала Lollapalooza. 29-годишният актьор получи подарък – уникална B.C.Rich китара – същата, с която свиреше в сериала. Тя беше подписана от всички членове на групата. Джеймс сподели, че много харесва “Stranger Things” и го следи заедно с децата си.

Нещо, което може би не знаете – солото на “Master of Puppets”, което чуват зрителите на сериала е изсвирено от сина на Робърт Трухильо – Тай, който е страшно талантлив басист и има собствена банда.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари