8 юни 2022

Ваня Попова

Какво се случва с Шакира след раздялата с Пике


Какво се случва с Шакира след раздялата с Пике

През последните дни световните медии гръмнаха с новината че певицата Шакира и 10 години по-младия от нея футболист Жеард Пике се разделят. След това се появиха твърдения че 45 годишната красавица е получила паник атака и по спешност е откарана в клиниката “Текнон” в Барселона. Разбира се в медийното пространство се появиха различни слухове за раздялата им. Те бяха заедно от 11 години, като имат двама сина, но до сватба така и не се стигна.

„Съжаляваме, но потвърждаваме, че се разделяме. За благополучието на нашите деца, които са наш най-голям приоритет. Молим за зачитането на личния ни живот. Благодарим ви за разбирането”, гласи съобщението от колумбийката.
„Приятели, получавам редица съобщения, в които пишете с тревога, че съм била забелязана в линейка в Барселона през последните дни. Просто исках да ви споделя, че тези снимки са от миналия уикенд (28 май), когато баща ми, за жалост, падна тежко и го придружих с линейка до болницата. Сега той се възстановява там“, написа Шакира в профила си в Twitter. „Моля ви, изпратете му най-добрите си пожелания. Благодаря ви, както винаги, за вашата любов и подкрепа“, добави певицата.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари