13 юни 2022

Ваня Попова

Нова сага около Наоми Кембъл


Нова сага около Наоми Кембъл

Топ модела Наоми Кембъл се оплака от расистко отношение на летище “София”.

“Спряха ме, защото съм черна.” Случката бе описана от британския в. “Дейли мейл”. Повод е била пълна проверка на нея и багажа, който е носила за пътуването си.

“Тя беше много разстроена. Инцидентът силно я натъжи. Очакваше с нетърпение вълнуващите снимки в София, но неприятното събитие засенчи ангажимента”, казва пред британския таблоид една от приятелките на манекенката.

От летището назначиха пълна проверка по случая. Ще бъдат прегледани всички видеозаписи, като ще бъдат и разпитани служителите, които са били на работа по време на случката. В МВР няма постъпило оплакване.

“Искрено съжаляваме за негативните преживявания на г-жа Кембъл в София. Днес започнахме пълна проверка на случилото се. В контакт сме с българските митнически власти, които потвърдиха, че проверката на пътници и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура”, посочиха от летището

Манекенката е известна както  с красотата си, така и с буйния си нрав.

Преди време  е имала неприятна случка и на летище “Хийтроу”, когато е била изкараха  оттам с белезници след лют спор с тамошната полицията. Тогава се разпространяваше версия на историята как известната манекенка се ядосала, когато член на екипажа й казал, че багажът й не е прибран в самолета, защото е твърде тежък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *