17 юли 2022

Ваня Попова

Важни съвети при покупката на автомобил


Важни съвети при покупката на автомобил

Автомобила е покупка, която не се е прави всеки ден. Поради това трябва да внимаваме много какво купуваме и каква точно ни трябва. Ще ви дадем няколко съвета, които ще ви влязат в употреба.

Вземете специалист с вас

Харесали сте си кола, приготвили сте парите. Развълнувани сте от бъдещата покупка. Спрете и помислете – как може да бъдете сигурни, че автомобила, на когото сте се спрели е изряден технически? Ако нямате нужните познания вземете някого с вас, който ги има. Това ще ви спести много проблеми занапред – скъпо струващи ремонти, проблеми когато шофирате.

За какво ви трябва

Може да бъдете сигурни, че има значение. Ако ще бъде семейна не е ок да взимате кабриолет или кола с две врати. Трябва да има голям багажник способен да побере всичко при едно евентуално пътуване. Особено ако децата ви са малки. Ако ще я ползвате само вие, може да се развихрите повече при избора си.

Най-важният елемент е какъв стаж имате като шофъор. Не е добра идея да си купувате мощна кола, ако не сте достатъчно уверени в себе си.

Какъв е нашия бюджет

На много хора им се иска последния модел Мерцедес излязъл на пазара, но реалността е друга. Когато разполагаме с даден бюджет ние трябва да се съобразим с него. Не е добра идея да надскачаме възможностите си.

Нова или втора употреба

Този въпрос възниква от това с какви пари разполагаме. Ако силно искате това което купувате да е ново, а нямате достатъчно пари, лизинга е идеален вариант. Внимателно обаче прегледайте условията, които ви предлагат и дали лихвените условия са изгодни. Ако сте се насочили към втора употреба най-добрия вариант е да е от човек, на когото имате вяра. Направете пълен оглед преди да купувате и допълнително сервизно обслужване след това. Прегледайте внимателно всичката документация на автомобила – тя трябва да е абсолютно изрядна.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари