2 авг. 2022

Ваня Попова

Крими света за последните 24 часа


Крими света за последните 24 часа

Стрелба между софийските села Алдомировци и Извор. С незаконен пистолет мъж стреля срещу комбайнер. Той вече е задържан, като е започнало разследване. Повдигнатото обвинение е за опит за убийство и незаконно притежание на оръжие. Стрелбата е станала заради направена забележка за преместване на автомобил, който пречел на комбайна да премине по пътя. Земеделският стопанин е прострелян в челото без опасност за живота. Пистолета е бил газов, преправен на боен.

На “Капитан Андреево ” беше предотвратен канал за трафик на наркотици. Хваната беше пратка от 11 килограма марихуана на стойност близо 45 хиляди лева. Тя е намерена в автомобил излизащ от България в тайници, специално направени за целта. Задържан е българин за 72 часа, като е образувано досъдебно производство.

Отново пиян шофьор на пътя. 54 годишен мъж е спипан да кара с 3.89 промила в кръвта. Той е катастрофирал, като се е забил челно в ограда на къща в село Сребърна, Силистренско. Задържан е за 24 часа, като е образувано бързо досъдебно производство.

В първомайското село Дълбок извор се разигра куриозна ситуация. Мъж беше глобен за незаконно изсичане на дървесина от собствения си двор. При рутинна проверка са установени дървесни трупове без маркировка. Мъжа не е могъл да даде адекватно обяснение за наличната дървесина.

Тежка катастрофа на автомагистрала “Тракия” на 154 километър. Тя е станала между тир и два автомобила с чужда регистрация. Няма сериозни щети и пострадали хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *