27 май 2022

Ваня Попова

Предстоящите кинопремиери в следващите дни


Предстоящите кинопремиери в следващите дни

За радост на киноманите в близкото бъдеще предстоят много вълнуващи кинопремиери, които няма да оставят зрителите да скучаят. Нека да разгледаме най-специалните от тях.

Разбира се, най-очаквана е “Блаженият” по повестта “Боби Блажения и Другия Американец” на Емил Андреев. Историята е по действителен случай, като разказва историята на Боби, който преминава през низ от препядствия, чувства, страх и обич. Някъде там през всичките тези емоции се разказва за посещението на бъдещия президент Кенеди в град Лом , в хотел “Солун”, като събитията се развиват през Втората световна война. Всички персонажи имат свой прототип в реалния живот.

Филма се радва на широка популярност, като беше представен на София Филм Фест в края на миналата година, на Международния фестивал на червенокръстките и здравни филми и други кинофестивали.

Специална премиера – Русе: 27.05.2022 г. (една година от смъртта на актрисата Лорина Камбурова)

За радост на малчуганите  е премиерата на “Огнено сърце”. Дублиран на български, във филма се разказва за 16-годишната Джорджия Нолан, чиято мечта е да стане първата жена-пожарникар в света. Появява се  тайнствен подпалвач и пожарникарите в Ню Йорк започват да изчезват! Тя и баща и (пенсиониран пожарникар) се впускат в рисковано разследване с единствената цел да открият кой е злосторника. Джорджия се преправя на момче за да може да се включи в издирването.

Премиера в България: 03.06.2022

Може би една от най-очакваните премиери е тази на “Джурасик Свят: Господство”. Тя няма нужда от представяне, като едва ли има някой който не е гледал другите филми от поредицата. Действието се развива 4 години след разрушаването на  Исла Нублар, като динозаврите са редом с хората – живеят и ловуват заедно. Как мислите ще завърши това съжителство?

Премиера в България: 10.06.2022

За къде без “Елвис” – едноименния филм разказва за живота на прочутия певец, който все още буди интерес, дори след повече от 40 години след смъртта му. Акцента във филма пада върху сложните взаимоотношения между него и мениджъра му Том Паркър (Том Ханкс).

Премиера в България: 24.06.2022

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари