24 юли 2024

Виктор Петров

Берое с нов спонсор – 8888 ще подкрепя старозагорци


Берое с нов спонсор - 8888 ще подкрепя старозагорци

Отборът на Берое си уреди ново партньорство и ще получи финансова подкрепа през сезон 2024/25. Беройци играха цяла пролет без спонсор на екипите, като на тях бе изписано BEROE. От 7Sport първи информират, че 8888 ще си партнира с Берое. Букмейкърът вече показа логото си на екипите на заралии в първия им официален мач за сезона срещу Септември София.

От сними в социалните мрежи с екипите на Берое преди мача със Септември стана ясно, че 8888 е новият официален спонсор на Берое. Букмейкърът почти сигурно ще разположи свои реклами и на клубния стадион на “зелено-белите” в Стара Загора.

Бетинг компанията 8888 има спонсорски отношения и сруги два клуба от елита –  Септември София и Локомотив София. Именно Букмейкърът рекламира още в отбори от Втора лига – Пирин и Добруджа, като не е изключено да стигне до споразумения и с други клубове от професионалния футбол в страната.

Платформата за онлайн залагания 8888.bg е сред най-реномираните у нас. 8888 се утвърди на пазара със солидно количество спортни залози в тиража, както и богат раздел за лайв залагания. В сайта на четирите осмици има още много казино игри и други бетинг предложения.

Виж повече за Берое и 8888 в 7Sport.

,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *