14 ное. 2022

Ваня Попова

BetMarket вече с лиценз за България


BetMarket вече с лиценз за България

BetMarket е новия играч на сцената на онлайн хазартните игри. Досега марката развиваше дейността си в физически обекти в страната, но след придобиването на лиценз за предлагане на онлайн залози и игри ще можем да се насладим на платформата в комфорта на дома си. Очаква се и разработване на мобилно приложение за по-лесен достъп на потребителите.

Въпрос на няколко дни е да бъде готов и официалния сайт на BetMarket, като на него ще можем да правим както залози за спортни събития, така и да се насладим на голямо разнообразие на слот игри.

Безспорно обаче най-голямото предимство са бинго игрите, които са изобретение на българската фирма Red Fowl.

Да поговорим и за бонусите

Едно от най-важните неща за всяка стартираща платформа за залагания. Може би най-голямото преимущество на BetMarket  България е че тази информация е предварително известна. Очаква се активността ни в социалните мрежи по отношение на платформата да ни донесе по-големи бонуси.

Всеки новорегистрирал се ще има възможността за спечелване на два джакпота Tik-Tak и Live Jackpot.

100% сигурност по отношение на изплащане на печалбите

Най-важното за този тип бизнес е сигурността по отношение на изплащането на печалбите. Тук това е абсолютно гарантирано. Възможните начини са електронен портфейл, банков път, Изи пей.

Дейността на сайта ще бъде строго регулирана от контролните органи, което свежда риска от кражба на лични данни до нула.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари