Поне 17 души загинаха при инцидент с кран на магистрала в Индия


Поне 17 души загинаха при инцидент с кран на магистрала в Индия

Поне седемнадесет служители изгубиха живота си по-рано днес при разпадането на кран на новострояща се магистрала, която се намира в крайните райони на Мумбай, Индия. Новината оповестиха медиите. По последни данни се счита, че съоръжението е паднало през изминалата нощ върху огромни плочи от бетон, след което отломки от крана убиват служителите на площадката.

Магистралата “Самрудхи” се намира в щата Махаращра. На местопроизшествието са намерени седемнадесет тела. Трима души са пострадали и са транспортирани в болнично заведение.  По проект е предвидено магистралата да бъде свързана с Нагпур, тъй като тя е била част от плана за сформирането на инфраструктура в страната.

Индийският премиер обяви, че се чувства тъжен от този инцидент и обяви, че ще бъдат изплатени съответните компенсации на всички близки и роднини на загиналите хора. Според актуалната статистика такива инциденти се случват често в Индия. Припомняме, че през 2022 година около 130 души загубиха живота си в щата Гуджарат при срутване на мост, който наскоро беше ремонтиран.

, , ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари