Дете на 3-годишна възраст застреля сестра си в Калифорния


Дете на 3-годишна възраст застреля сестра си в Калифорния

Дете на 3-годишна възраст застреля своята сестра на една година. Трагичният инцидент се е разиграл в Калифорния. Сигналът по този случай е постъпил малко преди 08:00 часа вчера. В полицейското управление на Сан Диего е съобщено, че в имот във Фалбрук е била открита стрелба.

Полицейските екипи са се отзовали на местопроизшествието незабавно след подадения сигнал. Те са констатирали, че момчето е взело оръжието, което е било оставено на видно място. Вследствие на възпроизведения изстрел пострадалото дете е получило рана в областта на главата. То е транспортирано до болнично заведение по най-бързия начин. Лекарите са направили всичко по силтие си, но за съжаление детето е изсъхнало няколко минути, след като е постъпило в болницата.

Служителите на реда за започнали разследване. Местният шериф е събрал допълнителна информация и доказателства, с помощта на които да бъдат изяснени причините за инцидента. Към момента не се съобщава за заподозрени. Властите уточняват, че не съществува пряка заплаха за местните жители, но разследването все още е в началото. Предстои да бъде извършена аутопсия на тялото на детето.

,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *