Разследването на смъртта на рапъра Тупак Шакур беше възобновено


Разследването на смъртта на рапъра Тупак Шакур беше възобновено

Властите в Невада обявиха, че преди няколко дни е била връчена заповед за обиск, свързана със с убийството на известния рапър Тупак Шакур, което остана неразкрито, тъй като случат все още крие много мистерии. Новината предадоха местни медии, които съобщават, че униформени и детективи са претърсили имот в Хендерсън, Лас Вегас. Именно там застреляха изпълнителя през далечната 1996 година.

Органите на реда не са дали допълнителна информация за извършения обиск, тъй като се позовават на удълженото разследване. Претърсеният имот е локализиран на около 32 километра от булеварда, на който Шакур загина. Назначеният по този случай лейтенант Джейдън Джонсън заяви, че на 17.07.23 г. е връчена заповедта за обиск, която е част от възобновеното разследване.

Припомняме, че Тупак Шакур дебютира в музикалните среди през 1991 година, след което стана изключително известен и покоряваше редица класации със своите хитови песни, които се помнят и до днес. Той изгуби живота си през есента на 1996 г., седем дни, след като го простреляха цели четири пъти в неговия автомобил. В този момент изпълнителят е бил на червен светофар. Към настоящия момент убиецът все още не е установен. Първоначално по случая беше заподозрян The Notorious BIG, считан за враг на певеца, но след половин година той също беше убит.

, ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *