Пореден ужас в Сърбия: Поне 8 жертви и 14 пострадали при масова стрелба


Пореден ужас в Сърбия: Поне 8 жертви и 14 пострадали при масова стрелба

Пореден ужас в Сърбия. Поне осем души изгубиха живота си, а четиринадесет други пострадаха при масова стрелба в с. Дубона, което е разположено на близо 40 км от Белград. По последни данни двама от ранените са в изключително тежко състояние.

Произшествието е възникнало вчера, около 23:00 часа. Извършителят е установен – Урош Б., който избяга от местопрестъплението и беше издирван през цялото денонощие. По-късно сутринта униформените успяха да го заловят. В акцията участваха общо 600 души и хеликоптери. Районът беше отцепен.

Твърди се, че 21-годишният стрелец е използвал “Калашников”. Сред загиналите има полицейски служител, който в този момент не е бил дежурен. Местните власти заявиха, че стрелбата се счита за терористичен акт. Здравното министерство апелира за кръводаряване, тъй като ранените са много. Към момента не е ясен мотивът за това престъпление.

Свидетели разказаха, че извършителят винаги е бил странен. Поредната трагедия възникна един ден, след като тринадесетгодишно момче уби девет души в учебно заведение в Белград.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари