Полицията в Ню Йорк задържа жена, пряко свързана със смъртта на внука на Робърт де Ниро


Полицията в Ню Йорк задържа жена, пряко свързана със смъртта на внука на Робърт де Ниро

Органите на реда в Ню Йорк арестуваха жена, която по думите им има тясна връзка със смъртта на внука на известния и обичан актьор Робърт де Ниро. Припомняме, че Леандро де Ниро Родригес почина от свръхдоза. По този случай тече усилена работа, като в него са се включили и федералните. Информацията предадоха местни медии, запознати отблизо с разследването.

Властите обявиха, че заловената жена е на 20 години и нейният арест се е състоял в четвъртък по време на акция на полицията и федералните служби. По актуална информация се счита, че заподозряната е осигурявала наркотични вещества на покойния Леонардо и това се е случвало непосредствено преди той да почине от свръхдоза с веществот фентанил. Към настоящия момент задържаната жена е подложена на разпит, но все още не е ясно точно в какво ще бъде обвинена.

На 2.07.23 г. Леандро де Ниро Родригес беше открит мъртъв в своето жилище. Неговата смърт продължава да се разследва от властите като причинена от свръхдоза, тъй като до тялото му е имало наркотици. Майката на момчето заяви, че със сигурност някой му е продал хапчета с опасното вещество, като самият той не е имал представа, че те са били подправени.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари