13 юни 2022

Ваня Попова

Депутати се отцепиха от Има такъв народ


Депутати се отцепиха от Има такъв народ

Депутати ще напуснат парламентарната група на „Има такъв народ“ и ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев, съобщи лидерът на ИТН Слави Трифонов във фейсбук профила си.

“Току-що получих информация, че депутати от „Има такъв народ“ ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане. Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях.

В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам срам, но и облекчение. Защото в битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели”, гласи още фейсбук публикацията на Трифонов.

Народният представител от „Продължаваме промяната“ Атанас Михнев пък заяви на пресконференция в Стара Загора, че “вървим в посока към осигуряване на пълно мнозинство”.

ПП, БСП и ДБ се нуждаят от 12 народни представители, за да набавят липсващото им мнозинство в парламента от 121 народни представители.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари