3 авг. 2022

Ваня Попова

Крими новините през деня


Крими новините през деня

Едновременно куриозен и трагичен случай се разигра в Пловдив. Дрогиран шофьор се вряза в бетонните блокчета пред КАТ. Под въздействието на амфетамин мъж на 48 години, решил да регистрира колата си. Служителите забелязали че той се държи неадекватно и му предложили да се подложи на тест. Той отказал и решил да избяга, но неуспешно. При залавянето му е оказал съпротива. След това се оказва че е с отнета книжка.

При проверка на пункт за изкупуване на черни и цветни метали в сливенския град Кермен са открити близо 100 000 цигари. Като вид са “Марбле”, без акцизен бандерол. За 24 часа е задържан 54 годишния собственик на пункта.

В полицията в Шумен е подаден сигнал за финансова измама. Касае се за врачка, която е отмъкнала 3320 лева и 1570 евро от 47 годишна жена, която имала семейни проблеми. За известен период от време измамницата успяла да отмъкне малки суми. Като видяла, че жената поддала решила да вдигне залога. Те си уредили среща на площад Кристал. Врачката взела парите, като пратила клетата жена да закупи нужните неща за ритуала. След това офейкала. Обстоятелствата се изясняват, като е образувано досъдебно производство.

Контрабандно злато за близо 170 000 лева хванаха митничарите на “Капитан Андреево “. Те са били скрити в кола с български номера идваща от Турция. Освен в тайника в автомобила, в бельото на водача са открити 3 полиетиленови торби с почти 2 килограма злато. Образувано е досъдебно производство, като наложената мярка е парична гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *