15 авг. 2022

Aleks

Нови директори – на Изпълнителната агенция по горите и на “Напоителни системи”


Нови директори - на Изпълнителната агенция по горите и на "Напоителни системи"

Новият директор на Изпълнителната агенция по горите е инж. Стоян Тошев. Досегашният изпълнителен директор инж. Филип Ковашки напусна поста по собствено желание.

Инж. Тошев е магистър по „Горско стопанство“ от Лесотехническия университет. Започва работа в сектора като горски стражар в Държавно горско стопанство-София. През 2011-та година постъпва в Регионална дирекция по горите-София, като последователно заема различни длъжности в системата. От 2016-та е заместник-директор на РДГ-София, а от месец май 2019-та година до момента е бил неин директор.

Той има и допълнителна квалификация, специализации и курсове в областта на спътниковите технологии в инвентаризация на горите, оценка на щети при природни бедствия, оценка на ловни трофеи и други.

А новият изпълнителен директор на “Напоителни системи” е Атанас Мулетаров. Той е избран с решение на Съвета на директорите и има дългогодишен опит в дружеството. От 2011-та до момента е бил директор на дирекция “Собственост и наеми” в Централното управление.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари