11 юли 2022

Ваня Попова

Полицайката Симона Радева прикривала Семерджиев срещу заплащане


Полицайката Симона Радева прикривала Семерджиев срещу заплащане

Полицайката Симона Радева прикривала виновният за бруталната катастрофа Георги Семерджиев срещу заплащане. Месечно тя получавала по 2000 хиляди лева за да снабдява с информация бившия футболист – за това къде има полицейски постове, кога ще има акция срещу наркотрафиканти. Тя редовно се возила в автомобила му като при проверка тя показвала служебната си карта.

Преди няколко дни тя написа в социалните мрежи, че няма нищо общо със случилото се и не е била във въпросната кола. Също така се закани че който сипе клевети срещу нея ще си носи последствията. По-късно майка и я защити в ефир, като потвърди думите и че няма нищо общо и не е гадже на Семерджиев.

По настоящем тя е отстранена от длъжност поради нарушаване на Етичния кодекс на полицията. Носят се слухове, че става въпрос за скандалните клипове в социалните мрежи на скандалната полицайка. На един от тях се вижда как тя размахва белезници, като се заканва в ритмите на чалга песен.

Ако тя желае може да обжалва по административен ред наказанието.

След катастрофата видеокамери са заснели как тя и други полицаи от 4 РПУ носят стълба чрез която Семерджиев влиза в апартамента си. Криминалното му досие е богато като още през 2018 година е бил хванат с над 10килограма дрога.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари