6 юли 2022

Ваня Попова

Тежка катастрофа в София


Тежка катастрофа в София

На булевард Черни връх в София стана тежка катастрофа – сигналът беше подаден късно вечерта след 23 часа. Шофъорът е известен, но за момента се издирва от органите на реда. Обявен е за общонационално издирване. Заедно с него се е покрила и пътничката му. Оглавяващия столичния КАТ началник Тенчо Тенев даде коментар че се касае за човек с над 50 наказателни постановления. Също така автомобилът, който е управляван е бил с фалшиви номера – в момента на катастрофата е бил с германска регистрация, като истинската му обаче е софийска.

Мощният автомобил се води собственост на фирма, като в него са открити необичайни предмети – сигнална синя лампа и стоп палка. Възстановката на жестоката катастрофа е следната: стоящи на тротоара две момичета на 22 и 24 години са пометени от автомобила. Джипът се удря, разчленява се на две и едната половина се врязва в тях. Пристигналите на място четири линейки не могли да спасят младите момичета. Таксиметров шофъор е с контузия на главата.

В катастрофата са участвали 3 автомобила и един моторист.

Свидетел на катастрофата казва, че вечер на булеварда често се организират гонки придружени с висока скорост. При първоначалния оглед се вижда че няма следи от спирачен път. Мощният джип се е движел с висока скорост – поне 130 километра.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари