29 ян. 2023

Ваня Попова

Единствения път към промяната е обединението на партиите


Единствения път към промяната е обединението на партиите

Единствения път към промяната е обединението на партиите. Това каза в ефира на Нова Телевизия Даниел Лорер от “Продължаваме промяната”.

“Още пред 2009 г. Европейския съюз ни каза: Ако искате народа ви да живее спокойно, трябва да бъде направена дълбока правосъдна реформа. Без нея хората ще продължат да се страхуват за това как ще живеят, ще се страхуват за нивите и имуществото си. Ние дължим дясно обединение на народа си”, каза Лорер.

Той изказа мнение и относно проектозакона за разследването на главния прокурор. Бившият министър на иновациите и растежа изрази съмнение, че предложението ще бъде подкрепено от депутати на второ четене.

Даниел Лорер коментира и твърденията на ГЕРБ, че Кирил Петков и Асен Василев са спомогнали за снабдяването на Украйна с оръжия, като са получили за това комисионни за това.

“Оръжейното производство в България е на максимум, за да може да изпълни договорките с приятелските страни от НАТО. След това тези оръжия са давани на Украйна. Това е в нормалния ред на нещата”, допълни Лорер.

Бившият министър на иновациите и растежа също така смята, че напрежението между страната ни и Македония е изкуствено създадено.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари