12 авг. 2022

Ваня Попова

Крими новините през деня


Крими новините през деня

Плевенската полиция задържа трима души, които са обвинени в направата на фалшиви дипломи. Те са трябвали да послужат за получаването на шофъорски книжки. При направени обиски са открити фалшивите документи в дома на 38 годишен мъж. Като обвиняеми са привлечени и двама мъже съответно на 34 и 22 години. Случая все още се разследва под наблюдението на районен прокурор.

32 годишна жена от Русе е мистериозно изчезнала в Атина. За последно тя е разговаряла с майка си, като се е оплакала, че е упоена и изнасилена. След това следите и се губят. Биляна Спасова е в неизвестност от 3 август. Двете жени са живели в Гърция и преди, като сегашната причина за посещението е медицински проблем. Последния път когато е била видяна тя не е била в адекватно състояние. От хотела, в който е била отседнала казват, че се е запознала с момче. Гръцката полиция разследва активно, като за сега няма сериозна следа.

Вследствие на побой ,47 годишен мъж в Лом той почина. Повдигнато е обвинение над 4 души. Те изчакали жертвата в тъмна уличка, нападнали го, като го удряли и му разкъсали далака. Това е и причината за смъртта му. Разследването продължава, като е в ход събирането на доказателства и извършване на съдебномедицински експертизи.

Мъж загуби живота си след удар с влак в Ямболско. Инцидента е станал около обяд, като все още се изяснява дали се касае за самоубийствен акт или инцидент.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари