Крути мерки предприема полицията за охрана мач между „Хебър“ и ЦСКА  


Крути мерки предприема полицията за охрана мач между „Хебър“ и ЦСКА  

Крути мерки предприема полицията за охрана на футболен мач в Пазарджик между местния отбор „Хебър“ и ЦСКА – София.

Срещата ще се състои утре (4 май) на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик, а началото ѝ е в 18.00 часа. В същия ден касите за продажба на билети ще бъдат отворени след 14.00 часа, като една от трите ще обслужва само привържениците на гостуващия отбор, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 16.00 часа, като преди да бъдат допускани зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени или опасни предмети.

Няма да се допуска и вкарването на пластмасови бутилки с вода.

Съветът към феновете е да не чакат последния момент, а да бъдат по-рано на стадиона, тъй като проверките на полицейските органи ще бъдат щателни и влизането ще е малко по-бавно от обикновено.

Зрителите трябва да носят със себе си документи за самоличност. Децата до 14 години влизат задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация.

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин, като с най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /бившия автопазар/.

Апелът към пазарджиклии е да отидат на стадиона пеш или с градския транспорт, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти, затруднение за придвижване по близките улици.

В охраната на спортното мероприятие са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик, в това число жандармерия от ЗЖУ-Пловдив, екипи на „Специализирани полицейски сили” от ОДМВР-Пловдив и СДВР.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари