Годишната конференция на „Дамски форум“ ще е с Women on Boards


Годишната конференция на „Дамски форум“ ще е с Women on Boards

Сдружение „Дамски форум“ организира за трети път годишната си конференция, този път съвместно с международната организация Women on Boards с председател Едвиге Нюенс. Мотото на събитието ще е „Силата на разнообразието“.

Годишната конференция на „Дамски форум“ ще е с Women on Boards
Едвиге Нюенс – Председател на международната организация Women on Boards

То ще се проведе на 11 май от 8:30 часа в новото креативно пространство на Schwarz IT (бул. „Черни връх“ 51). Конференцията ще бъде открита от вицепрезидента на България г-жа Илияна Йотова.

Ключовият формат на „Дамски форум“ има за цел да предостави платформа за дискусия и обмяна на идеи по въпросите, свързани с ролята на жените в бизнеса, предприемачеството и обществото. Лектори от България, чуждестранни гости и посланици на три държави ще споделят своите знания и опит в три панела на тема разнообразието, равнопоставеността и социалната трансформация.

През гледните точки на ключови фигури в бизнеса у нас, успели българи зад граница, представители на институциите и дипломатическите среди ще се разгледат теми, свързани с разнообразието, равнопоставеността на половете, възможностите за интеграция, заплащането и законодателните промени.

„Силата на разнообразието е ключово понятие в съвременното общество, където всяко едно мнение и перспектива имат значение. Годишната конференция ще предостави възможност за обмен на идеи и опит между участниците в събитието, което може да доведе до нови решения и социална промяна. Като организация, която цели да развива, обучава и подкрепя развитието на лидерските умения на жените в България, за нас е важно не само да започнем тази дискусия, но и да продължаваме да търсим промяна в нагласите на обществото, да защитаваме правата на жените-лидери за равен достъп до управленските звена на компаниите и организациите и не на последно място, на равно заплащане и възнаграждение на труда им“, сподели Жанет Захариева, председател на Сдружение „Дамски форум“.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари