27 юли 2022

Ваня Попова

Крими новините през деня


Крими новините през деня

Четири деца (7г., 8., 10г., 11г.) откраднаха лек автомобил във Велики Преслав. Той е собственост на 63 годишен гражданин като е бил оставен незаключен. Случая бързо се разплита след като лекия автомобил е намерен изоставен на крайна уличка в края на града.

Друг тежък криминален инцидент се е разиграл в Плевенско. В заведение 44 годишен мъж е намушкан с нож от 32 годишен мъж от село Чомаковци. Той е бил откаран в болница, но е починал по-късно. Извършителят е задържан, като е предал и оръжието на убийството.

Митническите власт на “Летище София” откриха 3 килограма хероин в багажа на жена с българско гражданство. Маршрута и е бил от Руанда, през София до Доха, Катар. Повдигнати на обвинения на жената, като е в софийския следствен арест.

Поредна катастрофа в София. Този път обаче е причинена от непълнолетен моторист. Той се е опитал да избяга, но безуспешно. Откаран е в столична болница, като е участвал в незаконна гонка.

Полицията осуети незаконни боеве между кучета в Петричко. Организаторите им са малолетни. За ужасните деяния се разбира от разпространени клипчета в социалните мрежи.

Външната врата на Спешния център за медицинска помощ в Радомир беше разбита от пиян мъж. Причината за агресията му е че не бил прегледан незабавно, а се било наложило да изчака. Мъжа е задържан за срок от 24 часа и започнало разследване.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари